Os der elsker en god burger og en lækker shake


burger.jpg

Om vores oksekødsburgere

Vi servere vores oksekødsbøf i en lys blød klassisk sesambolle, på bund af salat, agurkesalat med klassiske burgerdressing. 

Til dig som elsker spicey salsa og aiola, har vi tilført vores populære Viva La Mexico, et par nye noter. Bollen bliver smurt i både salsa og hjemmelavet hvidløgs aiola. Bøffen er krydret med lun salsatopping, smeltet cheddar og bacon - og selvfølgelig er der lækker sprød bacon og avokado på toppen.

New York Burger er til dig der elsker masser af spicey karameliserede løg, toppet med cheddar og sprød bacon. Bollen er smurt generøst med Chipotle dressing, let røget chili smag - absolut min favorit burger

Vores frokostbøf og Alabama bøf er vores gæsters favorit bøffer. Du er til bøf og spejlæg, lidt surt rødbeder, chornichoner og kapers. Bøffen er toppet med karameliserede løg.

smoothie.png

Smoothie & shakes

Er du til en sund smoothie med avokado-spinat-banan eller en jordbær-banan, så tilbyde dig dem I to stay I to go. Skal du have et sundt boost, så anbefaler vi dig vores lækre avokado, spinat, banan, smoothie. Vi har også den klassiske smoothie med jordbær, banan og appelsin. Vi topper dem gerne hvis du ønsker dem som en sund bowl istedet for yoghurt.

Vores milkshake og iskaffe er SÅ gode. De lavet helt klassisk med, masser af god is, mælk, et drys kærlighed, og masser af flødeskum på toppen. Vi har tre varianter og de er lavet med CarteD´dor is. Er du til til plantebassert vanilje- og chokoladeshake, lavet på soyamælk, kan det også lade sig gøre.